Om oss

Vi som äger och driver gymmet är Rehman Lodhi och Mia Jimmerholt. Vi riktar oss till dig som vill kunna träna när som helst på dygnet till ett bra pris och med bra utrustning. Vår ambition är att detta gym skall hålla en hög standard och att du skall kunna träna med moderna och funktionella maskiner och utrustning, vare sig du vill gå ner i vikt, bli starkare eller smidigare.

På Tumba Kraftklubb har du tillgång till 600 kvadratmeter träningsyta bestående av fria vikter, träningsmaskiner och moderna konditionsmaskiner. Vi är ett obemannat gym. Gymmet kameraövervakas i syfte att avskräcka mot stöld, vandalisering, missbruk av medlemskort och vistelse i lokalen. Kameraövervakningen är också en trygghet för medlemmarna.

Eftersom vi är ett obemannat gym så krävs av dig som medlem att du visar hänsyn mot oss och mot andra medlemmar genom att lägga tillbaka det du har använt där det skall vara, att du inte går in med ytterskor och att du inte släpper in någon utan tillstånd. Du når oss säkrast på mail info@tumbakraftklubb.se alternativt på telefon 08-689 75 44 (är det akut så messa/ring 0721-77 77 06).

Varmt välkommen!